Saturday, 8 October 2011

Ramaikan Follower, Dapatkan Pembaca


Nama Blog, CONTEST AND GA
 Nama Blogger,FARAH HUDA IZZATI BINTI SHAHRUM
 Tahun mula Berblog : 2011
jumlah follower blog saye semasa join segmen ini: 0

17 comments:

  1. Salam kenal, dari segmen yang same

    Entry terbaru aku "Ramaikan follower, Dapatkan pembaca"

    =)

    ReplyDelete
  2. Terima kasih kerana sudi join segmen saya yang tak seberapa.

    www.hasrulhassan.com

    ReplyDelete
  3. hye. singgah dari segmen HH jugak ni. jemputlah ke blog saya. ada yang kurang harap ditegur. sudah follow awak :)

    http://waniewonek.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Salam

    datang dari contest yg sama..

    Jom terjah balik blog saya,..

    http://pemudattbc.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Terjah dari segmen sama,.. JOM JOIN GA OLE2 dari KOREA saya ::

    http://yanayassin.blogspot.com/2011/10/giveaway-from-yy-saya-nak-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  6. hai! join segmen same jugak!
    datang-datang lah jenguk okay!
    nice pinkie~ :D
    http://ahmongurlz.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

    ReplyDelete
  7. follower ke-11 dtg melawat...jom terjah blog fendy

    ReplyDelete
  8. bw dari segmen yang sama :D visit mine too :D imazara.com

    ReplyDelete
  9. Hello Admin. Lina pun join segmen ni. I already follow this blog. Kalau ada masa, singgah la ye :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

    ReplyDelete
  10. hye dear :) ryn singgah dari segmen same !
    salam perkenalan..hehe.. blog awak cantik !
    meh laa singgah blog ryn pulakk..
    btw, ryn sudaa follow cnie taw :)

    ReplyDelete
  11. sy dtg menambah followwer.. jemput2 lah singgah ek

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum...
    Singgah dari segmen Ramaikan Follower,Dapatkan Pembaca...

    Salam Perkenalan...

    Ada masa singgah My Blog Babat87.blogspot.com...
    Thanks...

    ReplyDelete
  13. Hye hye !

    Miera singgah dr segmen yang sama .
    Jemput ke blog miera ye .

    Salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  14. Hye hye !

    Miera dtg dr segmen yg sama .
    Jemput singgah blog miera :)

    Salam perkenalan :D

    ReplyDelete
  15. Salam perkenalan daripada Kancil...

    datang dari segmen sama...kalau sudi singgahlah ke blog Kancil

    ReplyDelete

sukenye dapat join contest!!
suke! suke!
kalau ade ga lagi jgn lupe invite fa tw..:)