Sunday, 30 October 2011

Mega Giveaway CPB : Mehlah Kritik Kalau Berani


terima lah kritikan yg sepedas twisties perisa kari nih:

kalau boleh jangan lah letak picture dari photobucket..lambat nak loading larh..

err..lagi??
sumpah tak tahu nak kritik ape..
tak berani..hee ^^


fa nak tag:

First Contest : Creative Candid With Buddies






caption  for both photos:

gambar ni ambil gune dslr d300 tau..haha...

gambar yg first tuh is gambar my adik...
diorang memang suke main lomapt and nak ambil gambar macam tuh sangat susah..
mau dekat 20 kali try kot..

yg second pulak..memang impress sebab mase ni semua orang tengah tengok belon panas yg dilepaskan..
 tak sangke pulak gambar candid ni nampak sangat cantik sangat dengan muke semua orang teruja tengok hot air balloon tu terbang..
konon 'jangan tinggalkan dakuuuu'..
macam tu lah lebih kurang..







Friday, 28 October 2011

2nd GIVEAWAY by SYEEDA


happy birthday!!!



segmen auni : bloglist keempat auni

SAYA BLOGGER GADIS MELAYU.



JOM JOIN !!
KLIK BANNER UNTUK JOIN K..

fa nak tag:

4th GIVEAWAY DILAZFAMILY


nak join??
klik banner kat atas k..

Bile tarikh lahir Dilaz dan Dilaz asal dari negeri mana?

2 september 1983
Johor


fa nak tag:

SEGMEN - BOY VS GIRL




tabiat buruk lelaki :

1) tak suke cukur bulu ketiak..



dah la tu, tayang2 kat public and suke pakai baju yg sleeveless...
memang lelaki dan bulu ketiak tak boleh dipisahkan...
sebelum tidur wajib gentel bulu ketiak..

2) hanye ade 3 baju dalam hidup diorang ..
+baju sukan

+baju tidur

+baju sembahyang



korang akan tengok diorang akan pakai baju yang same setiap hari, setiap mase, setiap jam, setiap minit and setiap saat..
selalu wonder...biler diorang basuh baju ek???


3)tak suke gosok gigi mase bangun tidur





dah la tak gosok gigi, masuk dapur terus tarik kerusi nak menghadap juadah sarapan..
yang paling hebakk giler hembus nafas yg fresh baru bangun tidur kat muke orang lain..memang dem!


4) kalau dah tengok bola tak ingat bende lain





paling sekse bile kite nak col diorang..jangan harap diorang nak angkat..
selagi valentino rossi tak goal kan bola, selagi tu la mulut ternganga ngadap tv sambil terkangkang makan twisties..




Segmen: Jom Gegar Dunia Blogger



saye boleh menggegar dunia sebab .......

maybe i am a sucker in love but i really good at making people laugh..

Contest 28-10-97


happy birthday cik amirah!!


"SweeT Mem0rieS ConTest by Mimie"




ni sweet moment fa...
mase ni kat lab physics...
cikgu faizal takde sebab nak settlekan larian kakom...
so, kitorang habiskan mase snap gambar...
ni sebelum pspm...

fa mesti ingat moment ni sampai bile2..
fa sayang kawan2 fa...








Saturday, 22 October 2011

Contest Mari Berpantun Bersama YUI


happy birthday!!!

sangat sedap kalau makan
lagi sedap kalau makan kerang
cuma ini yang dapat saya ucapkan
happy bithday kat awak seoramg !! ^^

dari ape terbuat itu bangku
ia terbuat dari kayu
hanya ini hadiah dariku
happy birthday to u!!

selamat ulang tahun diucapkn
semoga dirimu dekat dengan tuhan
makin banyak potensi diri yang  kau kembangkan
:)


Aisha Online Store Giveaway!



Prizes:
Looking for 5 lucky winners:
~ The very gorgeous VINTAGE handbag worth RM80+
*boleh tgk kt sini, http://aishaonlinestore.blogspot.com/search/label/Handbag%20*Ready%20Stock*
Which handbag? Rahsia! :D ^^*
2 lucky runner up:
~ Gift Voucher RM15(can be use only at AOS)

see!! the prizes are awesome!!
come and join...
click the banner to join..!!

K.S.O GIVEAWAY



baju ni cantik and murah2!!
berbaloi-baloi kalau korang beli tau...


fuiyo! seluar pun ade...tak rugi...
korang tak kan dapay harge ni kat mane2...

Segmen : Jom kenal kenal !


JOM JOIN segment NI!!
KLIK BANNER UNTUK JOIN K..

fa nak tag:

segment : jalinan ukhwah bersama cik Atiera


JOM JOIN SEGMENT NI!!
KLIK BANNER UNTUK JOIN K..

fa nak tag:


FA BLOGGER DARI JOHOR!!

Thursday, 20 October 2011

Biqque's October Lucky Follower


jom join segment nih..,
kita boleh kenal sesame blogger..
bez ouhhh!!

nak join??
klik banner atas tu k..




"My 3rd GA ~ Adam & Alif"


nak join ??
klik banner kat ats tu k..

SEGMEN NASZ : LU REVIEW GUA, GUA REVIEW LU. OK?


jom maen review2 blog...
nak join??? klik banner atas tu k..

1st GA by adeq-yoe

GA: UNTUK MEREKA YG IKHLAS




  • Tak payah follow blog ni pun tak apa :)
  • Tak payah buat entry pun tak apa :)
  • Tak payah tag kawan-kawan pun tak apa :)
  • Cuma nak minta tolong korang vote blog  ni dalam PABPP. 
Caranya, korang komen :
"Blog pilihan saya minggu ini adalah : 427 http://nadyabubble.blogspot.com
di entry http://anuarmenulis.blogspot.com/2011/10/keputusan-pertandingan-abpp-minggu-ke.html Pastikan korang komen guna acc blogger atau gmail okay. Kalau korang tak guna acc (maksudnya guna Anonymous/tanpa nama), vote korang tak dikira, kesian aku :( Lepas dah vote, korang tinggalkan URL blog korang dekat ruangan komen entry kt blog aku ni.
  • Anyway, kalau korang tak nak vote pun tak apa. Korang comment je dekat entry ni URL blog korang. Tapi korang hanya dapat satu penyertaan. Bagi yang vote, dia akan dapat 2 penyertaan. And lagi untung kalau korang vote setiap minggu, automatik korang akan dapat 2 penyertaan setiap minggu :)
  • Pemenang ditentukan oleh random.org.
  • GA berlangsung dari 14/10/2011 - 15/11/2011

mane contest and ga lagi nih???

sunyinyer je blog fa yg lagi 1 nih..haha...
tader contest nad ga pun..
kalau ade maybe fa yg tak tahu...
hmm...

eh! sape2 yang nak buat ga and contest tu jgn lupe invite fa k..
kalau pn fa tak join tapi fa boleh tolong promote..
hee..^^

Tuesday, 18 October 2011

giveway by, Marliyana Mk

Kontes JellyBell's Room


Bell's Room mengadakan kontes buat pertama kalinya. Jelly Bell's Room menjadi agent contact lens (Colourzoom). Kontes ini dijalankan bagi mempromosikan pembukaan Jelly Bell's Room. Semua dijemput memeriahkan pertandingan. Terima Kasih.

Berikut adalah syarat-syarat penyertaan :
  1. Terbuka kepada rakyat Malaysia
  2. Mempunyai blog dan facebook
  3. Terbuka kepada semua lapisan umur
  4. Buat satu entri di blog anda yang bertajuk 'Kontes Jelly Bell's Room'
Cara penyertaan :
  1. Muat naik gambar anda (fokus di mata)
  2. Sila 'LIKE' page Jelly Bell's Room
  3. Nyatakan Nama dan URL Facebook anda sebagai bukti
  4. Nyatakan contact lens favourite anda dari Jelly Bell's Room
  5. Muat turun banner dan letakkan di entri berserta link kontes. 
  6. http://bittakslovenest.blogspot.com/2011/09/kontes-jellybells-room.html
Tarikh Tutup Penyertaan : 26 November 2011      
Klik Gambar untuk SAVE.
HADIAH :

Sepasang Contact Lens dari Jelly Bell's Room setiap seorang
untuk 3 orang pemenang.
 (Kelebihan : boleh pilih sendiri)

 Hantarkan URL entri blog anda di ruangan komen di bawah. Penyertaan yang tidak lengkap tidak akan di layan. Pemenang dipilih berdasarkan budi bicara pihak juri. Tiada kriteria yang ditetapkan.
What u need to do is, Unleash ur confident.! :) wahh!!

Auwww!!
Selamat berjaya kepada semua.!

LIKE them on Facebook.
Jelly Bell's Room
http://www.facebook.com/jellybellsroom

Blogger! Jom Kenal



syarat segment nih kene letak biodata kite..
malu laa pulekk....hihihi...

k la..
name penuh macam kat dalam ic is farah huda izzati binti shahrum...
fa berasal dari johor tetapi sekarang tinggal kat melaka sebab belajar kat kolej matrikulasi melaka...
bithday fa is 16 july 1993...lepass sudaa.. tapi if sape2 nak jugak kasi hadiah boleh mintak adress dari fa k...
perasan sugguh ...hewhewhew..

tu jea...
huhu..nak join???
klik banner kat atas tu k..